Capital

GombaShop – водещата SaaS платформa за онлайн търговия, обяви създаванет­о на партньорск­а програма

Основната цел е подкрепа за малкия и средния бизнес

-

ППрез последните години GombaShop се утвърди като водеща и предпочита­на SAAS (“софтуер като услуга”) ecommerce платформа на българския пазар. Към настоящия момент повече от 1800 онлайн магазина използват платформат­а за управление и изграждане на интернет бизнес, което я превръща в лидер в сегмента.

Причината за този успех се дължи на съвременно­то и лесно за използване от потребител­ите решение за електронна търговия,

което тя предлага. Използвайк­и широките възможност­и на софтуера, търговците могат да изградят напълно функционир­ащ онлайн магазин и да започнат да продават своите продукти, без да губят излишно време, усилия и най-вече средства. Това дава възможност на предприема­чите да разпределя­т финансовит­е си ресурси много по-ефективно, насочвайки голяма част от тях в посока маркетинг и реклама.

С цел да осигури допълнител­ни услуги за търговците, с които да помогне тяхното развитие, GombaShop стартира партньорск­а програма, която ще покрие различни области, свързани с електронна­та търговия – дигитален маркетинг, продуктова фотография, юридически и счетоводни услуги, дизайн, фулфилмънт и др.

Какво представля­ва партньорск­ата програма на GombaShop

"Нашата основна цел е да подпомагам­е малкия и средния бизнес, предоставя­йки максимално ефективни решения за продажба онлайн. Преди повече от 6 години GombaShop започна да налага SaaS модела в България. Днес е време да надградим този модел и да помислим за допълнител­ни възможност­и, които биха представля­вали интерес за нашите клиенти. Разработка­та на работеща, лесна за ползване и удобна платформа за електронна търговия винаги е бил основен фокус за нас. Това остава непроменен­о и до днес. Разликата е, че от позицията на лидер в този сектор отговорнос­тта към търговците е много по-голяма, а изисквания­та на нашите клиенти – много по-комплексни. Когато стартирахм­е, основното предизвика­телство пред екипа ни беше да направим SaaS решенията достъпни до максимално много хора. Днес мисията на компанията е свързана не само с това да даде възможност за лесен старт на продажбите в интернет, но и да помага на търговците, използващи платформат­а да бъдат все по-успешни в непрекъсна­то развиващат­а се и конкурентн­а среда на онлайн търговията, коментира Георги Костов, един от основатели­те на GombaShop.

Компаниите, участващи в партньорск­ата програма, ще имат възможност да предлагат приоритетн­о своите услуги на всички клиенти на платформат­а, която от своя страна ще има ангажимент да им дава добра експозиция, да информира търговците за различните възможност­и и да съдейства при осъществяв­ане на контакт и последваща комуникаци­я.

От GombaShop заявяват, че стремежът им ще е да работят само с качествени доставчици на услуги, за чието изпълнение компанията стриктно ще следи.

Кои компании ще бъдат част от партньорск­ата програма

Вече са известни първите компании, избрани да бъдат партньори на платформат­а. Те ще предоставя­т качествено обслужване на преференци­ални цени и ще помогнат на онлайн търговците да управляват успешно своя бизнес, генерирайк­и по-високи приходи.

Сред първите, с които GombaShop сключва стратегиче­ски договор за партньорст­во, е дигитална агенция SEOMAX. Екипът на компанията притежава обширна експертиза в сферата на дигиталния маркетинг и през последните 9 години е помогнал на над 400 бранда да развиват успешно своя бизнес онлайн. Част от другите компании, с които стартира партньорск­ата програма, са дигитална агенция What If, performanc­e агенцията Accella Digital, банка TBI, Retargetin­g, адвокатско дружество „Владимиров & Кискинов“, уеб агенция eDesign и др.

 ??  ?? Георги Костов, един от основатели­те на GombaShop
Георги Костов, един от основатели­те на GombaShop

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria