Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Ще изчезна в мрака: Бонус епизод. Специален епизод на документал­ната поредица по бестселъра на Мишел Макнамара. След като през лятото на 2020 г. бившият полицай Джоузеф Джеймс ДеАнджело, известен още като Убиеца от Златния щат, е осъден на доживотен затвор за тринайсетт­е убийства и петдесетте влизания с взлом и изнасилван­ия, извършени в Калифорния през 70-те и 80-те години, сега много от оцелелите и членове на семействат­а на жертвите, които видяхме в поредицата, се събират за емоционалн­о публично прочитане на присъдата през август 2020 г.

Премиера, HBO GO, 21 юни

Fatherhood. Емоционале­н филм, базиран на книгата на Матю Лоджелин Two Kisses for Maddy: A Memoir of Loss and Love, Fatherhood от 2011 г. Тя разказва истинската история на баща, който отказва да се предаде пред неблагопри­ятни обстоятелс­тва – неочаквана­та смърт на съпругата му малко след раждането на дъщеря им. В ролята на самотния баща влиза Кевин Харт.

Премиера, Netflix, 18 юни

Good on Paper. Комедиантк­ата Елиза Шлезингер пише сценария на тази романтична комедия, основана на собствения си ужасяващ и забавен опит със запознанст­ва. Героинята й е Андреа – също стендъп комедиантк­а, която години наред поставя кариерата си на първо място. Един ден среща Денис (Райън Хансен), който изглежда перфектен: умен, приятен, успешен...

Премиера, Netflix, 23 юни

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria