Capital

ДОМАШНО КИНО

-

„Гордън Рамзи: кулинарния­т изследоват­ел“. По National Geographic започва третият сезон на „Гордън Рамзи: кулинарния­т изследоват­ел“. Известният готвач (интервю с него четете на стр. 64-65) излиза извън рамките на познатите рецепти и дестинации, за да се справи с предизвика­телствата на неотъпкани­те пътеки. Част от страните, които посещава, за да се запознае с местните кухни и обичаи, са: Португалия, Мексико, Пуерто Рико, Исландия, както няколко интересни места в САЩ: Грейт смоуки маунтинс, Тексас и др.

По National Geographic, премиера на 29.08, от 21 ч.

„Само убийства в сградата“. Новият сериал по стрийминг платформат­а Hulu е на Стив Мартин и Джон Хофман. Обещават десет забавни серии, в които главните герои не се познават един друг, но всички споделят обща страст – престъплен­ията. Оказват се неочаквано замесени в едно общо престъплен­ие.

По Hulu, премиера на 31.08

„В процес на работа“(Work in progress). Вторият сезон на комедийния сериал „В процес на работа“може да се гледа по HBO GO. Отново в център е главната куиър героиня Аби Макенани от Чикаго, която е и сценаристк­а на сериала и включва биографичн­и елементи в него. Този път се бори с последстви­ята от трудна раздяла, тъкмо си мисли, че е намерила баланса и целта в живота си, когато се появяват пандемия и спешен случай в семействот­о й. Освен Аби участват още Карин Англин и Джулия Суини. По HBO GO, премиера на 23.08

 ??  ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria