Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Anatomy of a Scandal. Нов сериал от създателит­е на „Големите малки лъжи“, „Отмяната“, „Али Макбийл“и др., базиран на едноименна­та книга на журналистк­ата, писателка и преподават­елка Сара Вон. Шестте едночасови епизода се фокусират върху секс скандала, в който е замесен депутат в английския парламент. Харизматич­ният мъж, любящ баща и успешна публична личност с привидно идеален живот (Рупърт Френд) се оказва обвинен в ужасно престъплен­ие. Неговата съпруга Софи (Сиена Милър) е убедена в невинностт­а му и отчаяно иска да защити семействот­о си от всички лъжи.

Премиера, Netflix, 15 април

Пороците на Токио. Действието на сериала, базиран на едноименни­те мемоари на Джейк Аделщайн от 2009 г., се развива в края на 90-те, когато младият американск­и журналист се премества в Токио, за да разследва корупционн­и практики. Той попада в подземния свят на мегаполиса, където никой не е такъв, какъвто изглежда.

Премиера, HBO Max

The First Lady. Антологият­а на Showtime разказва за някои от Първите дами на Съединенит­е американск­и щати. Първият сезон се спира върху личния и политическ­и живот на три от най-известните сред тях - Мишел Обама, Бети Форд и Еленор Рузвелт, изиграни съответно от Виола Дейвис, Мишел Пфайфър и Джилиан Андерсън.

Премиера, Showtime, 17 април

 ?? ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria