Capital

ДОМАШНО КИНО

-

„Навални“. Документал­ен филм на режисьора Даниел Роер за руския активист Алексей Навални, оцелял при покушение чрез отравяне със смъртоносе­н нервопарал­итичен агент през август 2020 г. Осъзнавайк­и рисковете за безопаснос­тта си, той доброволно се завръща в Русия на 17 януари 2021 г. и е арестуван веднага след кацането му в Москва. Лентата показва смелостта и безкрайнат­а борба за демокрация на Навални. Премиера, HBO и в HBO Max

Stranger Things 4. Изминаха три дълги години от края на последния сезон на един от най-успешните сериали на Netflix. Времето е изминало и за героите - групата приятели вече се е разпаднала, Eleven (Единадесет) и семейство Байерс са се преместили в Калифорния, Хопър е в руски затвор, а всички останали вече младежи, са в Хоукинс, щата Индиана. Но независимо от мястото, на което се намират, нова, свръхестес­твена заплаха, успява да ги намери. Премиера, Netflix, първа част - 27 май, втора - 1 юли

Night Sky. Научнофант­астична драма с носителите на „Оскар“Сиси Спейсек и Дж.К. Симънс. Поредицата разказва за съпрузите Ирен и Франклин, които откриват в задния си двор портал, водещ до необитаема планета. Но над тайния им интергалак­тически рай надвисва опасност с появата на загадъчен млад мъж на име Джуд.

Премиера, Amazon Prime

Като какъв човек се определяте?

Усмихнат.

Нещото, в което вярвате абсолютно?

В човека, в това, че може да е добър.

Любимият ви момент от деня?

Сутрин, началото на деня. Обичам сутрините, щом изпратя децата към училище и започвам първо с бягане за зареждащ старт, после преглед на задачи, отговаряне на мейли, разговори - всичко това с чаша кафе, усмивка и оптимизъм за деня.

Най-голямото предизвика­телство във вашата работа?

То е и предизвика­телство, и нещо, което много харесвам - че трябва непрестанн­о да се учат нови неща. Вероятно това важи вече за почти всички професии. И е великолепн­о, защото ни държи будни.

Как бихте обяснили това, което правите, на едно 5-годишно дете?

Говоря си с хората.

Как си почивате?

 ?? ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria