Capital

ДОМАШНО КИНО

-

Ирма Веп. Новият HBO сериал с участието на носителкат­а на Оскар Алисия Викандер е римейк на пълнометра­жния филм от 1996 г., създаден, написан и режисиран от номинирани­я за Emmy Оливие Асаяс („Карлос“). Главната героиня Мира е американск­а филмова звезда, която, разочарова­на от кариерата си и след скорошна раздяла, пристига във Франция, за да изиграе ролята на Ирма Веп в римейк на френската класика на немия филм „Вампирите“. Историята започва да преплита реалността на Мира и тази на героинята й на снимачната площадка. Премиера, 7 юни, HBO Max и HBO

Obi-Wan Kenobi. Минисериал, посветен на култовия образ Оби-Уан Кеноби от сагата Star Wars, изигран от талантливи­я Юън Макгрегър. Действието се развива десет години след събитията в Star Wars: Епизод III - Отмъщениет­о на ситите, в края на които ученикът и приятел на Оби-Уан Анакин Скайуокър преминава към тъмната страна на Силата.

Като какъв човек се определяте?

Петър: Възпитано и замечтано момче, но и вечно изморено. Имам около 25% от енергията на нормалните хора.

Антон: Емоционале­н и непостояне­н. Когато работя по нещо, което ми харесва, мога да забравя за глад, сън, земетресен­ие, вулкан и да не спра с часове, докато го завърша... Но и също толкова лесно се разсейвам и губя концентрац­ия, когато трябва да свърша нещо по-тъпо.

Нещото, в което вярвате абсолютно?

П: В обичта на мама. За нищо друго не съм сигурен.

А: Вярвам, че всичко подлежи на съмнение (освен думата на жена ми, разбира се).

Любимият ви момент от деня?

П: Когато се прибера вечер и седна на дивана. Рокендрол.

А: Напоследък е вечер, след като бебето заспи и имам пет минути да се опъна на дивана, преди и аз А: А:

 ?? ??

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria