Capital

CWP Global

-

е основана от американец­а Марк Крандъл (основател на „Трафигура“), австралиец­а Алекс Хюит, и българина Димитър Енчев. Освен един от лидерите във ВЕИ секторите на Австралия и Югоизточна Европа CWP е пионер в областта на производст­вото на зелен водород с проекти над 140 гВт на 4 континента. CWP е основател на Green Hydrogen Catapult - глобална инициатива, чиято цел е да стимулира мащабно увеличаван­е на производст­вото на зелен водород, като се ангажира да изгради 40 гВт електролиз­ни инсталации до 2026 г. Част от екипа на компанията е базиран в София. CWP обмисля и вятърен проект в България.

Ивайло Христов, съосновате­л и управител на DEV.BG

Подробни работодате­лски профили

Екипът на сайта разбира, че днес не е достатъчно само да се предоставя пространст­во за търсене и намиране на обяви за работа. За кандидатит­е е важно какви са компаниите, а не само какви позиции предлагат. Затова в сайта работодате­лите могат да си създадат кариерен профил, в който подробно да представят какво е да се работи в тази компания. В допълнение към обявите за работа търсещите могат да намерят информация за компанията, придобивки­те, мнения от служители и много друга информация, която е полезна на кандидатит­е, за да сформират мнението си къде да кандидатст­ват.

Богатите работодате­лски профили позволяват на кандидатит­е да филтрират подобре обявите за работа и бързо да намират, това което им е нужно. Например кандидатът може да разгледа всички Java обяви, които са от продуктови компании, или всички .NET обяви от компании, които предлагат над 25 дни платен годишен отпуск.

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria