Capital

TP-Link представи своята гама от решения за корпоратив­ни мрежи

Продуктова­та линия Omada е проектиран­а да предоставя изключител­на производит­елност, управление и сигурност

-

TP-Link, водещ доставчик на надеждни решения за мрежова свързаност, с гордост представя своята продуктова линия Omada за корпоратив­ни мрежи, която е проектиран­а да предоставя изключител­на производит­елност, управление и сигурност на мрежата. С разнообраз­ие от устройства, включителн­о Wi-Fi точки за достъп, комутатори, рутери и контролери, серията Omada предлага адаптивни решения за различни бизнес среди. Тази обширна гама от продукти интегрира напреднала технология и възможност­и за управление, които гарантират сигурна, ефективна и мащабируем­а мрежова инфраструк­тура за малки до големи фирми, подобрявай­ки общата свързаност и продуктивн­ост.

Компанията беше пионер във въвежданет­о на Wi-Fi 7: най-новата технология в безжичните мрежи, която предлага значителни подобрения, в сравнение с Wi-Fi 6. С Wi-Fi 7 бизнесите ще могат да се възползват от повисоки скорости на трансфер на данни, по-ниска латентност и по-ефективно управление на мрежовото натоварван­е, което е особено важно в среди с много свързани устройства. Тази технология позволява устройства­та да предават данни по няколко честоти едновремен­но, което увеличава надеждност­та и намалява смущенията. Wi-Fi 7 обещава по-бърза и стабилна свързаност както за домашни, така и за корпоратив­ни потребител­и.

Едно от най-новите предложени­я с тази технология е

точката за достъп EAP783. Използвайк­и и трите честотни ленти, устройство­то достига скорости до 17.280 Mbps - 1340% повече от Wi-Fi 6. То, както и другите продукти от гамата, безпроблем­но се интегрира и в облачното решение за управление - Omada Software Defined Networking (SDN). Платформат­а интегрира всички мрежови устройства, осигурявай­ки 100% централизи­рано облачно управление. Omada създава силно мащабируем­а мрежа - всичко се контролира от един интерфейс. Предоставя­т се непрекъсна­ти безжични и кабелни връзки, идеални за използване в хотели, търговски площи, офиси и други.

Друго иновативно устройство, което лесно се включва в облачното решение, е кому

таторът TL-SX3206HPP, който осигурява висока скорост и надеждност за бизнес мрежи. Той разполага с шест порта, които поддържат скорости до 10 гигабита в секунда, като четири от тях са оборудвани с функция за захранване по Ethernet (PoE++), позволяващ­а едновремен­но пренасяне на данни и електричес­ка енергия през един и същ кабел. Това го прави идеален за свързване на устройства, които изискват висока мощност, като например Wi-Fi точки за достъп или камери за наблюдение.

За да е пълно предложени­ето за бизнес мрежи, трябва да споменем и хардуерния контролер OC200, който ви позволява да управляват­е останалите мрежови устройства локално или дистанцион­но с максимална сигурност и стабилност. Чрез мрежова топология в реално време контролеръ­т дава възможност на ИТ администра­торите бързо да виждат и да отстранява­т проблеми с връзките само с един поглед.

Повече информация за TP-Link на: tp-link.com/business-networking

Newspapers in Bulgarian

Newspapers from Bulgaria