REST AND PLAY

Home Journal - - HOMES TAI WAI -

The liv­ing room is a place for fun as much as re­lax­ation. The chil­dren’s bed­room en­com­passes plenty of built-in stor­age un­der each step of the raised plat­form bed. A cus­tom-de­signed stor­age cabi­net and shoe nook by Cen­tro is lo­cated be­side the en­trance.

完美生活

客廳設計有趣又舒適。孩子房的平台睡床階級暗藏儲物空間。Cen­tro負責設計門口方便穿鞋的凹角和特製儲物櫃。 main­te­nance un­der­foot, while a cus­tom made car­pet that spans most of the liv­ing room adds warmth. “Bring­ing in dif­fer­ent tex­tures is im­por­tant for vis­ual in­ter­est and tac­tile com­fort,” she opines. “We’ve tried to con­nect the in­te­ri­ors with the sur­round­ing na­ture as well, and so have brought in green­ery, plants and wooden el­e­ments as much as we can.”

This ex­tends to the rooftop floor of the abode, where the home­own­ers sourced the ser­vices of Smart Van­tage En­gi­neer­ing Lim­ited, who they com­mend for trans­form­ing the pre­vi­ously bar­ren space into a ver­dant oa­sis. “Paul Ng and his work­men were ex­tremely pro­fes­sional and ex­ceeded our ex­pec­ta­tions in terms of their work qual­ity and bud­get man­age­ment.”

為活現理想效果,屋主請來Arca Firma Lt­d幫忙,並決定選用白灰組合作為室內空間的主調,特色牆則髹上An­thracite碳灰,跟客廳的藝術品、裝飾和意大利燈具配搭出悅目風景。灰色混凝土地板時尚百搭、方便打理,客廳的特製地墊則為空間注入暖意。「為了讓室內裝潢與戶外的大自然環境拉得更近,我們特意在家中盡可能運用綠色植物和木材設計。」

如此美學主題一直延伸至天台,並在利俊工程有限公司的協助下將這個原本空無一物的空間改造成翠綠花園。屋主連聲讚美:「Paul Ng和他的工人團隊非常專業,不論是成品質素還是預算控制等各

Newspapers in English

Newspapers from China

© PressReader. All rights reserved.