24sata - Cafe 24

DEMONI SE POLAKO VRAĆAJU

-

Svi oni koj obožavaju “Žive mrtvace” kreatora Roberta Kirkmana vjerojatno s nestrpljen­jem čekaju njegovu novu seriju. Riječ je o “Outcastu” čija je premijera 6. lipnja na kanalu FOX. Priča se vrti oko mladića Kylea (Patrick Fugit) iz Zapadne Virginije kojeg opsjedaju demonima od najranijeg djetinjstv­a. Kako bi zaštitio bližnje i pokušao razumjeti razloge svoje opsjednuto­sti – ostavlja svoju obitelj zbog straha da bi im mogao nauditi.

SERIJE ZBOG KOJE SE NE SPAVA

U potrazi za odgovorima, Kyleu će velika podrška biti velečasni Anderson. Međutim, kao okorjelog kockara i pijanaca, Andersona sustižu grijesi iz prošlosti, prikazujuć­i ga kao čovjeka koji se i sam bori protiv vlastitih demona. ali i osmogodišn­ji Joshua koji je također opsjednut. Njihov zajednički put pronalaska odgovora i vraćanja normalnog života koji su izgubili, promijenit će njihovu sudbinu –a i sudbinu cijelog svijeta – zauvijek. - “Outcast” je moj omiljeni projekt već godinama. Gledati ga kako napokon postaje stvarnost je neprocjenj­ivo, a to što smo uspjeli ostvariti je vrhunac kreativne slobode - rekao je Kirkman. Dodaje kako je ova serija puno strašnija od “Živih mrtvaca”.

PRVA SEZONA IMA 10 EPIZODA

Uoči premijere nove serije koja je već obnovljena za drugu sezonu diljem svijeta oslikani su murali s prvim

kadrovima početne scene nove hit-serije. Riječ je o jedinstven­om globalnom projektu u kojem, osim Zagreba, sudjeluju i London, Stockholm, Sofija, Istambul, Berlin, Singapur, Džakarata, Kuala Lumpur, Manila, Napulj te Sydney. Zagrebački kadar u Studentsko­m centru oslikao je Slaven Lunar Kosanović, jedan je od pionira zagrebačke ulične umjetnosti.

 ??  ?? Opsjednuto­g Kylea u seriji glumi Patrick Fugit (desno); kreator je Robert Kirkman koji je donio i uspješne “Žive mrtvace”
Opsjednuto­g Kylea u seriji glumi Patrick Fugit (desno); kreator je Robert Kirkman koji je donio i uspješne “Žive mrtvace”
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia