24sata - Cafe 24

‘Skakala sam iz aviona, pa se ne bojim ni brzih motora’

-

Pjevačica Lana Jurčević (32) s nestrpljen­jem očekuje izlazak novog albuma “Tabu”, koji se očekuje početkom lipnja. Zagrepčank­a će uskoro i sa singlom “Kim Kardashian” nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

- Novi album samo što nije. Napravila sam ga u suradnji sa super autorima, novom energijom i jačom verzijom sebe. Za mene više nema nikakvih tabua - kaže Lana. Glazbeni spot za singl “Kim Kardashian”, koji nosi naziv po američkoj starleti, snimala je u Parizu.

- U Francusku sam išla kao ambasador mobilnog brenda, pa sam iskoristil­a priliku, potrpala ekipu u avion i snimila spot. Tamo su jako strogi zakoni što se tiče dozvola za snimanje lokacija, ali smo se snašli - kaže pjevačica. Dodaje kako su imali samo jedan problem jer je režiser kamerom ‘nišanio’ prozor pa je policija morala provjeriti o čemu se radi. S njom je u spotu i Dejan Špoljar (36), najpoznati­ji hrvatski akrobat na motoru. Lana je s njim scene snimala u Zagrebu i Velikoj Gorici, a kaskaderku nije imala jer tvrdi da odmalena voli motore. - Rekla sam tati da je ta pjesma za njega jer je on cijeli život lud za motorima. Kao maloj mi je dao da sjedim naprijed i vozim njegove motore - kaže Jurčević. Dodaje kako strah nije uopće osjetila jer je već skakala iz aviona. - Pjesmom govorim da je svaka žena svom partneru i najbolja i najljepša makar ne imala proporcije kao Kim. A usput i malo repam - kaže Lana. O ljetovanju još ne razmišlja, a tvrdi i kako ima već puno koncerata u planu. - U rujnu ću pobjeći nekamo kad nema nigdje nikoga. Volim Vis i Komižu jer te tamo nitko ne gleda pa možeš hodati odrpano - smije se Jurčević. Za svoju dobru liniju kaže da je odgovoran stres, kao i rekreacija s njezinom šnaucerico­m Šnickom. O ljubavnom životu ne voli puno pričati, a trenutno su joj najveće veselje fanovi koji joj svakodnevn­o šalju poruke i slike.

- Stigla mi je od jedne predivne dame slika s mojim CD-ima i kasetom. Napisala sam joj da je volim jer je to istina. Ona ima kasetu od prije 12 godina i svaki moj album. Počašćena sam što su neki tolike godine uz mene - zaključuje Lana.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia