24sata - Cafe 24

Walker spašava divlje mustange i jedan od farmera svlada ga i zarobi

-

PONEDJELJA­K Walker otkriva crno tržište djecom jjer kandidat za gradonačel­nika ilegalno posvoji dijete misleći da će mu slika obiteljsko­gaobit čovjeka pomoći na izborima.borima. Plan mu gotovo uspije, no onda prava majkama prepoznaje svoje dijete na novinskono­vinskoj fotografij­i te zatraži od Walkera da dubljdublj­e istraži posvojenje i kandidata.

UTORAK Mjesni šerif neopravdan­o zatvori crnca, a WWalker i Trivette svim snagama pokušavapo­kušavaju dokazati da je uhićenje bilo rasno momotivira­no. Trivette je frustriran što ne mogu naći više nikoga tko bi progovorio protiv šerifa,šer pa se vraća u grad te zbog toga gotogotovo završi kao žrtva.

SRIJEDA Vladinoga inspektora ubije stampedsta­mpedo goveda, ili se tako čini, pa Walker isistražuj­e slučaj i otkriva lanac kradljivak­radljivaca goveda. Walker i Trivette shvate da kriminalci dobivaju informacij­e iznutra,odo nekoga tko je upleten u slučaj rendžerare­ndžera.

ČETVRTAKČE­TVRTA Walker i Trivette odlaze u lokalni noćni klubklu da bi pronašli izvor skupe i ubojite ddroge koja postaje popularna među dalaškom društvenom kremom.

PETAK KadK se dva farmera dogovore da će ubiti krdo zaštićenih mustanga koji pasu na njihovnjih­ovu posjedu, Walker odlazi uhititi jednog ood njih, no on ga svladat. Trivette kreće u potragup za njime, a Walker shvaća da mu jedinoje može pomoći mustang.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia