24sata - Cafe 24

Anne otputuje u Pariz, a njen otac spali cijelo imanje i umalo pogine

-

PONEDJELJA­K Martin posjećuje Maxovu biološku majku, imućnu Nicole Jenninger. Nicole je zaprepašte­na viješću da ona i pokojni muž uz malu Amelie imaju još jedno dijete. Lisbeth apelira na Susanne neka se okani Martina, ne sluteći da je čuje Hans koji tako doznaje za poljubac između Susanne i Martina.

UTORAK Lilli odluči odustati od mature i otputovati u Novi Zeland. Max Griebel vozač je na automobils­kim utrkama, no na treningu mu se počne nekontroli­rano trzati nožni mišić. Martin ustanovi da ima rani oblik Alzheimero­ve bolesti.

SRIJEDA Anne je očajna jer njezin otac ne prestaje piti i odbija svaku terapiju, a zbog njega je napustila Martina. Uviđa da je Martin imao pravo i da njezinu ocu nema pomoći. Odlučuje otputovati u Pariz.

ČETVRTAK Pijani Arthur Distelmeie­r zapali imanje i umalo da ne pogine u požaru. Završi u bolnici s opeklinama i jakim trovanjem dimom.

PETAK Anne muči snažan osjećaj krivnje zbog očeve nesreće. No čini se da je sve dobro jer je opet sposoban za razgovor i ima dovoljno snage da Martinu svako malo kaže neku podlost. Zbog maloljetno­sti, Lilli za odlazak na Novi Zeland treba pristanak oba oca, koji nisu složni. Martinova pacijentic­a Michaela Höffner riskira glavu da zataji

mužu istinu.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia