24sata - Cafe 24

Ežder i Elvan se vjenčaju, a Nagme ne može podnijeti to pa nestane

-

PONEDJELJA­K Ežder i Nagme nakon svadbe počinju novi život. Oboje su vrlo sretni. Jedino što ugrožava njihovu sreću jest Elvanina prisutnost. Nagme ne želi živjeti u istoj kući s Elvan.

UTORAK Ežder žarko želi Elvan poslati u Istanbul, na sigurno mjesto gdje je nitko ne može pronaći. No Elvanin brat Bešir planira nešto drugo što svima može nauditi.

SRIJEDA Taj plan koji će nauditi obitelji Jenilmez dovest će Nagme na prag jako važne odluke i još jedanput staviti na kušnju njezinu golemu ljubav prema Ežderu. Neće im biti lako riješiti se Elvan.

ČETVRTAK Nagme dopušta Ežderu da održi obred vjerskog vjenčanja s Elvan. Vjenčanje će se održati i time će Beširovo ime konačno biti očišćeno, a Defne koju Bešir drži kao taokinju bit će puštena iz zatočeništ­va. No čini se da Nagme ipak to neće moći podnijeti. Čak i ako vjenčanje vrijedi samo na papiru, teško će opet biti sretna živeći na tom imanju i znajući da je njezin ljubljeni Edžer u braku s Elvan.

PETAK Elvan je održala svoju riječ i postala Ežderova supruga. Jako je sretna što se to dogodilo. Nakon vjenčanja Ežder se zabrine kad ne može naći Nagme nigdje na imanju. Ne zna je li Nagme vjenčanje toliko pogodilo, pa je otišla s imanja. Mora je što prije pronaći i zaustaviti kako ne bi počinila neku ludost.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia