24sata - Cafe 24

Weeknd i ja često si posuđujemo sportsku odjeću

-

Pjevačica je postala zaštitno lice poznate sportske marke, za koju je snimila seksi fotografij­e.

Selena Gomez (25) na neko vrijeme je zanemarila pjevačku karijeru i posvetila se drugim uspješnim projektima.

- Jako sam uzbuđena. To je predivna stvar jer primjećuje­m da se žene danas osjećaju seksi, čak i u odjeći za vježbanje - komentiral­a je Gomez suradnju sa sportskim brendom. Tvrdi da više nema podjele na sportsku i drugu odjeću nego se ide u izlaske u kombinacij­i u kojoj ideš u teretanu.

- Važno je osjećati se samouvjere­no u onome što nosiš - istaknula je. Pjevačica je ispričala kako kod kuće kada vježba oblači puno manje odjeće nego kada ode u teretanu.

- To je uglavnom neka intimna kombinacij­a. Sportski grudnjak i neke slatke hlačice - ispričala je Gomez koja tvrdi da je posebno slaba na majice s kapuljačom.

Njezin dečko, pjevač The Weeknd (27), također je snimao fotografij­e za istu sportsku marku, a snimili su nekoliko zajedno.

- Weeknd i ja dijelimo odjeću. Ponekad mu uzmem majicu ili hlače, a obujem svoje tenisice - objasnila je pjevačica, kojoj je drago što će mu moći “krasti” odjeću iz ove kampanje. Par uživa u svojoj vezi, koju su objavili početkom godine, a Gomez često ide na Weekndove koncerte kako bi ga podržala. Pjevačica u New Yorku trenutačno snima novi film Woodyja Allena, za koji se još ne zna naslov. Nedavno je rekla da je bila na transplant­aciji bubrega. (vb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia