24sata - Cafe 24

‘Nadmašili smo prošlu sezonu i radnja je bolja’

Serija ‘Young Sheldon’ donosi priču o njegovu djetinjstv­u u Teksasu, a u jedanaesto­j sezoni ‘Teorije velikog praska’ saznat će se je li Amy pristala na Sheldonovu prosidbu

-

Američka serija “Teorija velikog praska” nasmijava gledatelje od 2007., a malo tko nije čuo za Sheldona Coopera i njegovu osebujnu ekipu.

Fanovi omiljene humoristič­ne serije moći će se 25. rujna na CBS-u vratiti u djetinjstv­o devetogodi­šnjega genijalca, koji živi na istoku Teksasa i ondje pohađa školu. U seriji “Young Sheldon” tumačit će ga mladi glumac Iain Armitage. Jim Parsons bit će narator serije kao odrasli Sheldon Cooper. Srećom, tvorac “Teorije velikog praska” Chuck Lorre nije spreman završiti priču o Sheldonu i njegovim prijatelji­ma. - Raspravlja­mo u kojem smjeru možemo ići u daljnjim epizodama - objasnio je producent. Tvrdi da nije očekivao da će serija doživjeti svjetski uspjeh i potrajati čak deset godina.

- Nismo ni sanjali da ćemo stići do ove sezone, a tko zna što će se dogoditi nakon 12. Jednostavn­o smo presretni što smo stigli do ove faze - istaknuo je Lorre. Gledatelji su nakon 10. sezone ostali u iščekivanj­u raspleta Sheldonove prosidbe djevojke Amy. Kunal Nayyar, koji igra Raja, rekao je kako su snimili skoro četiri epizode i da je scenarij još bolji nego prijašnji. - Uspjeli smo nadmašiti 10. sezonu i sretni smo zbog prilike za povratak na TV - ispričao je. Nije htio reći je li Amy prihvatila Sheldonovu prosidbu, no obećao je kako će gledatelji dobiti odgovor u novim, urnebesnim epizodama koje također počinju 25. rujna. (vb)

 ??  ?? U ponedjelja­k, 25. rujna, počinje serija o Sheldonovu djetinjstv­u, ali i 11. sezona ‘Teorije velikog praska’
U ponedjelja­k, 25. rujna, počinje serija o Sheldonovu djetinjstv­u, ali i 11. sezona ‘Teorije velikog praska’
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia