24sata - Cafe 24

Rose McGowan: Strgnuo je svu odjeću s mene

SUSRET

-

Hollywood me pretvorio u savršenu igračku za seks, piše Rose McGowan (44) u svojim memoarima “Brave” koji se od ovog tjedna prodaju na američkom tržištu za 18 dolara (oko 107 kuna).

U knjizi glumica, poznata po ulogama u seriji “Čarobnice” te u filmu Roberta Rodrigueza “Planet Terror”, opisuje kako je izgledao njezin, kako tvrdi, stravičan susret s filmskim producento­m Harveyjem Weinsteino­m (65), koji je tada bio na čelu filmskog studija Miramax.

Na filmskom festivalu Sundance u gradu Park Cityju savezne države Utah 1997. se prikazivao film “Phantom” u kojem je Rose imala jednu od glavnih uloga. Tada je imala 23 godine, a tijekom prikazivan­ja filma iza nje je sjedio Weinstein, koji je film producirao i za kojeg je vjerovala, kaže, da će joj “isplanirat­i karijeru”. Tad je glumila u već dva njegova filma. - Nakon projekcije zvao me na sastanak u restoran, ali mi je njegov asistent rekao da ipak dođem u njegovu sobu. Vjerovala sam da ćemo pričati o mojim budućim projektima. Nakon pola sata prišao mi je, strgnuo svu odjeću s mene i gurnuo me prema jacuzziju - piše McGowan. Njezino iskustvo slično je onome talijanske glumice Asije Argento (42) koju je producent Weinstein napao samo nekoliko mjeseci poslije Rose McGowan, na filmskom festivalu u Cannesu.

- Na silu mi je pružio oralni seks, a istodobno je masturbira­o. Ukipila sam se. On je stenjao. Kroz suze sam vidjela njegovu spermu kako pluta na mjehuriću u jacuzziju - opisala je Rose, koja je, kao i Argento, lažirala orgazam kako bi sve što prije bilo gotovo. (st)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia