24sata - Cafe 24

‘Čudim se kako sam iz lude mladosti izvukla živu glavu’

Voditeljic­a o kompliment­ima koje je dobila od Saše Zalepugina i Daniele Trbović za vođenje, britkost jezika, ali i o tome kako se pola dana grize kad nekome odbrusi

- Piše: TATJANA PACEK

Nova, deveta sezona “Big Brothera” počela je žestoko. Aleksandar Neradin izbačen je na samom početku zbog optužbi za spolnu zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina, Lucija Stojak i Antonija Ćatipović vikale su i svađale se te je u BB kuću ušao Daniel Tomić zvani Zebo. Gledatelje su već prve rasprave prikovale uz male ekrane i zgode iz “Big Brothera” ponovno su glavna tema na kavicama. Voditeljic­a showa Antonija Blaće (38) svojim britkim komentarim­a zna zain- trigirati BB fanove i ne skriva zadovoljst­vo što je ponovno pred kamerama.

Veseli li vas nova sezona, tim više što vas je prošla zaobišla?

Radujem se i novoj sezoni i liveovima. Imam ispričnicu za prošlu sezonu, a malo promjene, u liku moje kolegice Marijane, ne škodi. Pravi je drug i profić, uletjela je kad je bilo najteže!

Ako je suditi prema poslu, nova godina vam je dobro počela. Ima li i drugih želja s kojima ste ušli u 2018.?

Klonim se želja, ljepše mi je prepustiti se pa što dođe. Doduše, nije mi ni prošla godina bila loša, jedino što me nije bilo na ekranu, ali i to je dobro. Zlice će reći - nemoj se ni vraćati. E pa sori, evo me.

Što sami sebi želite u ovoj godini? I privatno i profesiona­lno?

Najveća želja mi je da se skućimo i malo se dulje zadržimo na jednome mjestu. Ne znam, možda godine rade svoje.

Po čemu pamtite dane kad ste i sama bili među natjecatel­jima?

To je bilo zaista davno, 14 godina je prošlo. O, Bože! 14 godina! Ali to ću iskustvo uvijek pamtiti. Postavljan­je

 ??  ??
 ??  ?? Od njezina sudjelovan­ja u ‘Big Brotheru’ prošlo je 14 godina. Sretna je što ove godine nakon stanke opet vodi BB
Od njezina sudjelovan­ja u ‘Big Brotheru’ prošlo je 14 godina. Sretna je što ove godine nakon stanke opet vodi BB

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia