24sata - Cafe 24

DR. BERGMANN

Jan u ordinaciji zaposli Peera, koji ima problema s drogom i duguje puno novca dileru. Gertrud u kupnji ukradu torbicu, no pomogne joj prolaznica

-

PONEDJELJA­K

Tijekom kampanje gradonačel­nik Löhr se odlučuje zaručiti s Brigitte Davis. Njezin sin Peer doznaje da će se na mjestu pučke kuhinje otvoriti restoran brze hrane, pri čemu bi mu dobrodošao majčin položaj prve dame u gradu, no Jan mu poremeti plan.

Erik otkriva Janu da kani poći na put oko svijeta. Jan zaposli Peera u ordinaciji te primijeti da je jako napet i rastresen, za što okrivljuje probleme s drogom. Peer duguje velik novac diler.

Pljačkaši Helge i Svenja

UTORAK SRIJEDA PONEDJELJA­K

Esma doznaje kako je njezin najmlađi sin spavao sa sobaricom Bade i želi je najuriti iz palače. No glavna sobarica uspije ju odgovoriti od otkaza.

Fikret odluči kupiti novu kuću kako bi usrećio Ipek i kako bi počeli ispočetka. Begum se povjerava najboljoj prijatelji­ci kako će uskoro umrijeti i da bi Faruku trebala reći istinu o njihovu sinu. Ona dolazi u palaču Boranovih.

Kada vidi Faruka i Sureju zajedno u vrtu, Begum gubi hrabrost i odlazi a da ništa ne kaže. Nakon toliko vremena Faruk joj neće oprostiti jer ga je Begum napustila bez razloga.

Faruk otkriva kako Fikret pokušava kupiti novu kuću novcem njihove tvrtke, što ne odobravaju ni Faruk ni njihova majka.

Ipek zaprijeti Gulistan, jednoj od služavki u palači, te zatraži da spali antiknu kolijevku koju pripremaju za dijete Faruka i Sureje.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Hübner u bijegu moraju unajmiti sobu kod Maren jer se Helge, koji boluje od multiple skleroze, loše osjeća.

ČETVRTAK

Erik strahuje da otac seksualno zlostavlja njegovu učenicu Piju. Ines je prestala raditi u Hamburgu, a zbog bolesti više ne može raditi na gospodarst­vu kao prije.

Pripremaju se krstitke male Louise. Pastor Kolbe dogovara se za svečanost s roditeljim­a i kumom, ali doima se rastreseno. Gertrud je u kupnji ukradena torbica, ali hrabra prolaznica uspije uhvatiti kradljivca.

PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia