24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Hrvoje uništava sve dokaze protiv Ranka i ponovno izdaje Tomu

-

PONEDJELJA­K

Užasnuta Sonja shvaća da ju je Ranko izolirao od svijeta. Koristi priliku i zove Tomu s Rankova mobitela. Jasna spočitava Milanu da ih nije zaštitio od Ranka, optužuje ga da je upropastio obitelj i ostavlja ga samog u zatvoru.

Tomo spašava Sonju iz Rankove kuće i odvodi je kod Lončarevih. Vlado priznaje majci da je i on bio uključen u Rankove ilegalne aktivnosti. Ranko dolazi pred Tominu kuću s pištoljem. Tomo ga dočekuje, spreman na sukob.

Ranko se došao obračunati s Tomom i pronaći odbjeglu Sonju. Tomo ga uspije izmanipuli­rati da prizna svoje zločine skrivenom Hrvoju. Ranko s Rusom odlazi do Jasne i Vlade te ih izbacuje iz kuće, u koju se useljava Štef.

Ranko je završio u zatvoru i čeka podizanje optužnice. Dominik dolazi u Vrhovac i pritišće Hrvoja da uništi optužnicu protiv Ranka. Dina nalazi Štefa u kući Lončarevih te jednom zauvijek prekida sve veze s njim.

Ranka su pustili iz zatvora zbog veza s Dominikom, koji je izvršio pritisak na Hrvoja. Hrvoje uništava sve dokaze protiv Ranka i ponovno izdaje Tomu, što čuje Helena, koja ga ucjenjuje. Očajni i odbačeni Milan spava pod mostom nakon izlaska iz zatvora jer je u njegovoj kući sada Štef.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia