24sata - Cafe 24

ZALJUBLJEN­A U RAMONA

Francisco siluje Fabiolu i ona traži rastavu jer ne želi biti u tom braku

-

PONEDJELJA­K

Julio zaprosi Juanu kako bi dobio novac od police osiguranja. Juana pristane na brak. Antonio se naljuti kada ugleda Porfirija s Margaritom pa ga udari. Ramón kaže Sofíji da je više ne može smisliti te da je njihovoj vezi kraj.

Francisco siluje Fabiolu. Poslije joj kaže da se kaje i kako je voli, ali ona mu kaže da ode jer ne želi biti sa silovatelj­em. Margarita iznenadi Andreu i Jorgea koji se ljube. Julio nema snage reći da je Jorge posvojen i da stoga nije Andrein bratić.

Margarita kaže Porfiriju da je Antonio divljak. Francisco zaprijeti Fabioli da joj neće dopustiti da ga ostavi. Fabiola kaže Juani da će se rastati od Francisca jer nije onakav kakvim ga je zamišljala.

Fabiola kaže Antoniju da se namjerava rastati od Francisca jer nije Margarita nosi zahtjev za rastavu Franciscu. On kaže da je volio Fabiolu, a ona se ponaša kao da je zločinac. Fabiola sazna da je trudna već tri tjedna, a to znači da je dijete Ramónovo.

Francisco vrijeđa Fabiolu i kaže joj da ga se neće tako lako riješiti. Sofía moli oca da joj pomogne da pritisne Ramóna da se oženi njome. Francisco kaže Carlosu da je Fabiola zatražila rastavu. Francisco traži od Fabiole da mu plati za sva poniženja koja je doživio, u protivnome će je optužiti za preljub i ona će završiti u zatvoru.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia