24sata - Cafe 24

Ljepotice su u crnini slale snažnu poruku

Baš popupoput svojih kolegica iz filmske industrije, slavne dameame su na crvcrvenom tepihu blistale u crnim haljinama dokok su u ruci imaimale bijelu ružu u znak potpore pokretu ‘Time’s Up’

-

Bruno Mars (32) neočekivan­ivani je uvjeuvjerl­jivi pobjednikn­ik ovogodiovo­godišnje dodjele američkih glazbenihg nagrada GraGrammy.

R&B glazbengla­zbenik osvojio je nagrade u svim ključnimni­m kategorija­makategori­j unatočtoč dominacido­minaciji Jay-Z-ja i Kendricka LamaraL u nominacija­mnominacij­ama. Vruće je bilo na crvencrven­om tepihu na kojem su slavne dame pokazale svojsvoje adute. Rita Ora (27) plijenilap­lijen je pažnju u izazovnoj haljini s kojom je imala malih problema. Pjevačica je, pozirajući fotografim­a, morala pridržavat­i haljinu kako ne bi otkrila međunožje. Kao i njezine kolegice i kolege, i Ora je haljinu ukrasila bijelom ružom u znak potpore ženskoj ravnopravn­osti i borbi protiv zlostavlja­nja, pokretu “Time’s Up”.

Heidi Klum (44), poput Rite, ipak je pokazala malo više u prozirnoji­rnoj crnoj haljini kroz koje joj se naziralo rublje i vitkeke noge. Miley Cyrus (25) crvenim je tepihom prošetalal­a s bi-bijelom ružom u rukama, ukama, a odjenula je baršunasti ršunasti kombinezon dizajnera ajnera Jean Paul Gaultiera. era. Lady GaGa (31) stigla igla je odjevena u čipkastu pkastu Armanijevu haljinu.nu. Iako je imala dvije nominaciom­inacije, pjevačica je kućiući otišla bez nagrade. (st) )

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? OPROŠTAJ Elton John najavio je povlačenje zbog
zdravlja
OPROŠTAJ Elton John najavio je povlačenje zbog zdravlja

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia