24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Maša pobjegne od kuće i ozlijedi se te čitavo selo traga za njome

-

PONEDJELJA­K

Socijalna radnica dolazi po Mašu da je odvede na sastanak s Helenom. Ona govori Marcusu da će poći s njim u Njemačku i moli ga da ne govori ništa Ranku. Tomo sazna da će Maša provesti noć kod Ranka i ljutito krene po nju, ali spriječi ga Sonjina nesvjestic­a.

Sonja dobiva posao u bolnici, a u isto vrijeme odluči napraviti test na trudnoću i saznaje da je trudna. Ranko saznaje da je Sonja dobila posao i traži od Štefa neka se pobrine da je ne zaposle.

Ogorčeni Marcus odlazi ispričati Tomi istinu o Heleni. Potresena Maša bježi iz kuće. Maša dolazi do Pavićeva skrovišta u šumi, gdje je prestraši pas lutalica te ona bježi dalje, ostavljaju­ći svoje stvari. Spotiče se i pada.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Ranko u kuću dovodi TV ekipu koja snima Heleninu izjavu u kojoj moli da joj pomognu tražiti kćer. Ranko nudi novčanu nagradu onom tko im da korisne informacij­e, koje na kraju i dobije. Edita skoro pred Jasnom kaže da je Sonja trudna, ali je ona zaustavlja na vrijeme.

Marcus od Ranka traži više novca u zamjenu za lažno svjedočenj­e, što socijalna radnica čuje i raskrinka Helenu. Dina vidi zagrljaj Branke i Blaža te upita Blaža ima li što s njome. Zbog noći prevedene na hladnoći Editi se ukoče leđa i ne može se ustati iz kreveta.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia