24sata - Cafe 24

ZALJUBLJEN­A U RAMONA

Fabiolu su teško ozlijedili u zatvoru i postoji mogućnost da će pobaciti

-

PONEDJELJA­K

Andrea kaže Margariti i Porfiriju da je pomogla Fabioli da pobjegne od kuće jer ju je Francisco zlostavlja­o i zaključava­o. Ramón dolazi u Franciscov stan i nalazi ga bez svijesti. Pokušava mu pomoći. Dolaze dva policajca i uhite ga jer misle da ga je on udario. Fabiolu premjeste u ženski zatvor.

Francisco laže policajcu i tvrdi da mu je Ramón prijetio ubojstvom ako ne povuče tužbu protiv Fabiole te da ga je divljački udario. Francisco kaže Carlosu da želi tužiti Fabiolu za preljub i strpati Ramóna u zatvor jer ga je udario. Hortensia daje Andrei omamljujuć­e sredstvo te je zaključa.

Hortensia je omamila Andreu i prisiljava je da napiše pismo kojim se odriče svoje veze s Jorgeom. Sofía moli Chila da nešto učini kako bi ubili Fabiolu. Da mu se oduži, pristane spavati s njime.

Carlos kaže Franciscu da pripremi iskaz jer će ga Fabiolini odvjetnici tužiti za klevetu i obiteljsko nasilje. Rebeca kaže Franciscu da ima osjećaj da je se želi riješiti i podsjeća ga da joj je obećao da će biti skupa.

Ramón se iznenadi kada doktor Pineda kaže da je Fabiola teško ozlijeđena. Doktor kaže da je mlada i jaka te da će se oporaviti, ali da bi zbog obilnoga krvarenja mogla imati spontani pobačaj. Hortensia zahtijeva od Francisca da povuče tužbu protiv Fabiole u zamjenu za svoju šutnju.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia