24sata - Cafe 24

ZAGONETNI SLUČAJEVI DR. BLAKEA

Blake mora otkriti tko je ubio suca dok mu načelnik želi zatajiti dokaze

-

PONEDJELJA­K

Kad liječnici i osoblje dođu izvesti operaciju, na stolu nađu zaklanog jednog od najboljih kirurga bolnice. Blake zamijeti da rez upućuje na poznavanje anatomije i kiruršku preciznost. Istraga u bolnici uvlači Blakea u labirint odnosa spolova i osvete.

Trgovac Henry King umre u sumnjivim okolnostim­a u hotelu te slučaj rješavaju Blake i povratnik viši inspektor Matthew Lawson. Otkrivaju da je žrtva alkoholiča­r s brojnim neprijatel­jima.

Suca Nevillea Franklina nađu mrtva u njegovu domu, a na poprištu je podivljali i nestabilni Edward Tyneman. Blake i Lawson pokušavaju istražiti slučaj dok načelnik Munro taji dokaze, ne pušta nikoga na mjesto zločina i samo čeka izliku da ih obojicu otpusti.

Blake i njegova domaćica Jean Beazley vratili su se u Ballarat otkrivši osjećaje. Njihov povratak poklopi se s napadom na njima blisku osobu i situacijom opasnom za život.

Blake upoznaje novog načelnika Franka Carlylea i pomaže mu da istraži utapanje uglednoga poslovnog čovjeka Rega Fostera. Blake uskoro otkriva da se Reg nije utopio tamo gdje je pronađen i kreće u potragu za mjestom ubojstva u nadi da će otkriti ubojicu.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia