24sata - Cafe 24

Nakon svih tragedija i dalje ne odustaju od budućnosti...

CaféTV je pogledao prvu epizodu drugog dijela osme sezone ‘Živih mrtvaca’. Borba protiv manijakaln­og Negana se nastavlja...

- Piše: ENA MAKIĆ

Zajedno ćemo im biti najveća noćna mora, izgovara Daryl (Norman Reedus), skrivajući se s ostatkom ekipe šerifa Ricka Grimesa u podzemnom tunelu ispod Aleksandri­je koju je Negan (Jeffrey Dean Morgan) preuzeo sa svojim Spasitelji­ma.

Iz scena prve epizode drugog dijela osme sezone “Živih mrtvaca”, naziva “Čast”, koja se premijerno prikazuje na kanalu FOX 26. veljače u 22 sata, a koju je CafeTV prvi u Hrvatskoj pogledao prije svjetske premijere, jasno je da šerifova grupa ne odustaje od krvave bitke.

Iako ozlijeđeni, umorni, potučeni i razdvojeni, Daryl, Rick, Michonne, Carol, Morgan i Ezekiel, svatko na svoj način, odlučio je jedanput zauvijek pobijediti manija- kalnog Negana.

U emotivnoj, ali i na trenutke iznimno brutalnoj epizodi, između ostalog, vidimo posljedice Benjaminov­e smrti na Morgana (Lennie James). Benjamim je bio član Kraljevstv­a kojim je vladao Ezekiel (Khary Payton), a Morgan ga je prihvatio pod svoje okrilje i učio ga vještini borbe. Benjamina je ubio jedan od Spasitelja, a iza njega ostao je samo njegov mlađi brat Henry. Morgan, koji se davno zavjetovao da neprijatel­jima neće oduzimati život, duboko je potresen, ali i bijesan. Odluči s Carol spasiti Ezekiela, kojeg su u vlastitu “kraljevstv­u”

 ??  ?? Rickova grupa ne odustaje od krvave bitke - odlučili su jednom zauvijek pobijediti manijakaln­og Negana
Rickova grupa ne odustaje od krvave bitke - odlučili su jednom zauvijek pobijediti manijakaln­og Negana
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia