24sata - Cafe 24

‘Prijatelji me zovu da i bespovratn­i kredit i ur

- Piše: VALENTINA BOLTIŠ

Atmosfera je bila sjajna, između kadrova omotavali su me u jakne i pokrivali dekama, ali cijelo vrijeme je vladala pozitiva, rekao je Saša Buneta (47).

Glumac je snimio reklamu za banku u kojoj pjeva, zida kuću i “mami” turiste da provedu odmor baš u njegovoj vikendici. To mu nije bilo prvo takvo iskustvo te je do sada odradio nekoliko takvih angažmana.

- Davno sam snimio reklamu za konkurents­ku banku, pa dnevne novine, osiguravaj­uće društvo i čak jedan prehramben­i artikl - ispričao je i smijući se dodao kako mu ide s reklamama. Snimanje se odvijalo prije mjesec dana u Privlaci, u okolici Zadra, i Buneta je, kao i ostali članovi ekipe, morao “glumiti” ljeto po hladnoći.

- Svi smo guštali, ne bi bilo fer da bilo koga izdvajam, ali kad kraj sebe imate jednoga Gonzu i Stanka Hercega, onda se čovjek stvarno osjeća u sigurnim rukama - glumac je pohvalio redatelja i snimatelja s kojima je surađivao. Na reklami su radili cijeli dan, a pjesmu koju pjeva Buneta je snimio nekoliko dana prije u profesiona­lnom studiju. Tvrdi da je brzo naučio riječi.

- Vrlo je pjevljiva, a i melodija je svima i više nego poznata - objasnio je glumac sa smiješkom (riječ je o pjesmi “Pa nek živi rad” grupe Magazin, op.a.). Otkad se reklama vrti na televiziji, Bunetu puno prijatelja zove i pitaju ga da im sredi neki, kako kaže, “bespovratn­i” kredit. - Čak me zovu da im renoviram stan jer sam se pokazao kao pravi graditelj. Upravo dogovaram postavljan­je pločica u kupaonici, ali malo je zapelo oko dimenzija fugi između pločica - našalio se glumac, koji je član ansambla zagrebačko­ga kazališta Komedija. Trenutačno igra u pet predstava uloge koje su po karakteru drukčije te ga to beskrajno veseli. Ističe da ljudi idu na karneval ili popiju koju čašicu više da bi bili netko drugi, a on taj luksuz ima u svom kazalištu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia