24sata - Cafe 24

‘Rekla sam mužu da to mora režirati’

Otkrila je Emily Blunt koja igra glavnu ulogu u ‘Mjestu tišine’, a njezin suprug, redatelj John Krasinski, nahvalio ju je i istaknuo koliko je moćno iskrena glumica

-

Obitelj Abbott ne smije proizvesti ni najmanji zvuk kako bi se spasila od grabežljiv­aca.

Evelyn i Lee žive s gluhom kćeri Regan te sinom Marcusom koji normalno čuje, no postoji samo jedno pravilo - biti tih. Naime, naizgled neranjivi grabežljiv­ci su zauzeli ljudski svijet i oni na najmanji mogući šum napadaju smrtonosno­m silom. Obitelj Abbott stoga se uvijek kreće pažljivo i nikad ne stvara zvukove. Do sada su uspjeli preživljav­ati u tišini i ne “izazvati” ubojita stvorenja. Emily Blunt u filmu “Mjesto tišine” tumači Evelyn, a John Krasinski, koji joj muž u stvarnom životu, utjelovio je njezina supruga Leeja. Gluha 15-godišnja glumica Millicent Simmonds igra Regan, a Noah Jupe je u ulozi Marcusa. Blunt prvotno nije trebala biti u hororu, kao što ga ni njezin suprug Krasinski nije trebao režirati.

- Kada sam pročitala scenarij, nisam htjela nikome dopustiti da odigra tu ulogu - rekla je glumica. Tvrdi kako je ohrabrival­a i Johna da preuzme ulogu redatelja. Dodala je kako se osjećala “jako sigurno” u ovaj film te je htjela da oboje rade na njemu.

- Horor prezentira neke od mojih najvećih strahova, a to je da neću moći zaštititi svoju djecu - objasnila je Blunt. Krasinski je pohvalio suprugu s kojom uspješno surađuje u privatnom i poslovnom dijelu života. - Zrak se promijeni u prostoriji kada ona odrađuje svoje scene - istaknuo je. Kaže kako je njezina gluma iskrena, čista i moćna. - Kao da ima supermoć koju moć otključati kad želi - zaključio je. (vb)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia