24sata - Cafe 24

ČISTA LJUBAV

Tomo završava u pritvoru nakon napada Ranka koji mu oduzima Mašu

-

PONEDJELJA­K

Ravnatelji­ca Doma smijenila je Katarinu pa Mašin slučaj ide u reviziju. Edita raspara darovnicu koju je namijenila Tomi te ostaje bez kuće. Ranko pritišće Editu da kaže Tomi da izađe iz kuće. Blaž predloži Branki brak. Blaženka ima dokaze da je Štef lažirao svoju bolest i kuje plan.

Ranko posjećuje Mašu u Domu i namješta Branki krađu. Policija dolazi pretresti Brankin stan, no Tomo uspije u zadnji čas spasiti Branku od lažne optužbe. Sonja želi da joj Ranko da razvod, on je odbija, a ona mu prijeti kako će reći da je ubio Snježanu.

Tomo vraća Editi ključeve kuće i prijeti Ranku da se kloni njegove obitelji. Ranko je postao Mašin skrbnik i dovodi je u vilu. Kada Tomo sazna da je Maša kod Ranka, napravi incident i završi u pritvoru.

Ranko vodi Mašu da vidi Tomu. Tomo odbije posjet jer ne želi da ga Maša vidi kao kriminalca. Ranko odluči da se Helena preseli u vilu. Sonja priznaje Rusu da je pomogla Snježani pobjeći. Blaž spasi Branku od gušenja prstenom.

Rus otkriva Ranku da je Sonja trudna. Sonja posjećuje Tomu u zatvoru, oboje su očajni, ne znaju kako zaustaviti Ranka koji smatra da ima pravo na dijete zato što su Sonja i on još u braku.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia