24sata - Cafe 24

Još nisam odigrala ulogu u kojoj sam se dovoljno dokazala

U novoj seriji Nove TV ‘Kazna’ prelijepa turska glumica igra pedijatric­u, sin Rodin naučio ju je sve o nogometu, a ni nakon Yilmazom Erdoganom˘ ne prestaje puniti novinske stupce

-

Na početku karijere kao mlada se glumica zbog braka u trenu našla u svim novinama.

Godinama se bori s viješću o rastavi koja je prati gotovo od dana vjenčanja 2006. i predrasuda­ma koje njezin uspjeh vežu uz brak s Yılmazom Erdoganom (50). Belcim Bilgin (35), koja se nakon dulje pauze vratila na male ekrane serijom “Kazna”, koju odnedavno gledamo na Novoj TV, odgovorila je na pitanja o predrasuda­ma koje su se obrušile na nju.

Jeste li se rastali od Yilmaza Erdogana?

Ne. To mi je pitanje toliko dojadilo... Ne razumijem zašto ljude toliko zanima što se događa u tuđem domu. Mogu reći samo ovo, mi smo par koji se jako voli i koji ima stabilnu vezu. Mijenja li ljubav oblik kad se vjenčate i dobijete djecu?

Svakako. Drukčije ne bi bilo prirodno. Ljubav se održava mijenjajuć­i oblik.

Je li vaš muž ljubomoran što glumite s najzgodnij­ima u Turskoj?

Nije. Čujte, sad kad razmislim... (smijeh).

Jeste li vi ljubomorni na njega?

Ne. Kao netko tko radi ovaj posao, znam da kod profesiona­lnoga glumca ne postoji razlika u pristupu između bilo koje scene i scene u kojoj je riječ o ljubavi.

Je li tako i kad mu je partnerica Monica Bellucci?

Naravno! Smatram da ljudi kad su u dugoj vezi ili braku ne razmijene svoje vlasničke listove. Ne udare pečat na nečiji razum i srce. Ljubomorom ga ne mogu spriječiti da osjeća nešto prema Monici ili bilo komu drugom, samo mogu uništiti svoje mjesto. Nije li ta doza tolerancij­e malo previsoka? Ljubomora nije osobina koju volim. Ako tvrdiš da nekoga zaista voliš, a ja mislim da je prava ljubav bezuvjetna, onda ako osoba koju voliš zaista osjeti nešto prema nekomu drugom, ako to proživi tako da te ne povrijedi, ako i prema tebi uspije ostati iskrena, naravno da ti duša malo zadrhti, da se oblik vaše veze promijeni, no jer u njoj nema laži i tajni, oprostiš joj i od srca je pustiš da živi u skladu sa svojim osjećajima. Taj trud da veze pretvaramo u posjedovan­je čini mi se neutemelje­nim.

 ??  ?? U seriji Nove TV ‘Kazna’ glumica igra pedijatric­u Naz. Njezin nagli, ali sretan brak s Umutom počinje narušavati njegova pohlepa za novcem i moći (lijevo i desno); ove godine izašao joj je film ‘Backstabbi­ng for Beginners’ u kojem glumi s Benom Kingsleyem (ispod)
U seriji Nove TV ‘Kazna’ glumica igra pedijatric­u Naz. Njezin nagli, ali sretan brak s Umutom počinje narušavati njegova pohlepa za novcem i moći (lijevo i desno); ove godine izašao joj je film ‘Backstabbi­ng for Beginners’ u kojem glumi s Benom Kingsleyem (ispod)
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia