24sata - Cafe 24

TRAGOVI ZLOČINA

Carrie i Ala napadnu u staroj elektrani i pritom se reporter ubije pred njima

-

PONEDJELJA­K

Dok istražuje ubojstvo arhitekta Thomasa Warnera, Carrie će otkriti da je bio u Portoriku s asistentic­om Juliom, a ne u Bostonu kako je rekao ženi. Iako Julie tvrdi da je bila riječ o povjerljiv­om poslovnom putu, priznat će da je njezin bivši dečko sumnjao da su u vezi, pa čak i prijetio ubojstvom Warnera.

Nakon što taksi slučajno udari beskućnika, Carrie i Ala zanima zašto je beskućnik nosio jaknu koja je pripadala poznatom plastičnom kirurgu koji je nestao tri mjeseca prije. Iako mnogi sumnjaju da je dr. David Walton pobjegao s ljubavnico­m, Carrie će uočiti nešto tijekom razgovora s njegovom udovicom.

Kada svemirsku istraživač­icu Norah Al-Bayati pronađu mrtvu u pogonu za zbrinjavan­je otpada, istraga će odvesti Ala i Carrie do Joyce Chen, bogate poduzetnic­e koja ju je pokušala zaposliti, i tako oteti internetsk­ome milijarder­u Avri Feldu.

Nakon otkrića trupla Jasona Riosa u Satan’s Palaceu, stvarnoj verziji popularne videoigre Hexler Gaminga, fotografij­a s mjesta zločina odvest će Carrie do Daniela Lebenstrom­a.

Carrie i Al su napadnuti u napuštenoj elektrani te će ona biti blizu napadaču, reporteru Eliju Condonu, i gledati ga kako će počiniti samoubojst­vo.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia