24sata - Cafe 24

SPONE LJUBAVI

Magnolija se udaje za Tiaa iako ju je prevario, a na vjenčanje im nitko ne dođe osim posluge

-

PONEDJELJA­K

Pedro i Helo se pomire. Antonio savjetuje Leticiji da se zbliži s Marinom. Tiago kaže Antoniju da ga je Marina poljubila. Wesley pozove Gledsona da izađu. Juninho pokaže Alineine fotografij­e Yari i Misaelu.

Laura kaže da, ako Pedro želi vidjeti kćer, morat će u Luandu. Helo ispituje Pedra o pozivu koji je primio. Flavia kaže Misaelu da je Aline prostitutk­a i da se moraju pomiriti s time. Tiao i Magnolia su u vezi.

Gigi nagovora Magnoliju da se uda za Tiaa. Luciane odlazi s Gledsonom u kliniku za odvikavanj­e u posjet Gustavu. Ciro i Yara se poljube. Pedro moli Cira da se udruži s njime protiv Magnolije. Gustavo prekida sa Salete.

Robinson se boji da će Antonio napustiti Ruty Raquel zbog Jessice. Aline se prepire s majkom i odbija napustiti život kakav vodi i vratiti se kući. Tiao se pojavi u galeriji i najavi vjenčanje s Magnolijom. Pedro otjera Tiaa i Magnoliju. Inspektor kaže Pedru i Eliju da nema nikakav dokaz protiv Magnolije.

Yara kaže Helo da je Aline postala prostitutk­a. Ana Luisa se prepire s Tiagom jer je primijetil­a da se on zaljubio u Marinu. Tiao pozove Ramira da mu bude vjenčani kum, ali Ramiro ga odbije. Salete dobiva izbore. Gustavo se ponosi njome. Došao je dan Magnolijin­e udaje za Tiaa. Ona otkriva da ju je Tiao prevario. Na vjenčanje nije nitko došao, a kumovi su im sluškinja i vratar.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia