24sata - Cafe 24

Lošić se ispričava Terezi: Zalio sam je vinom i otišao

-

Saša Lošić (54), frontmen grupe Plavi orkestar, još je od mladosti imao problem s tremom, a nije ni sanjao da će jednog dana njegov bend postati jedan od kultnih grupa koje su zaštitari morali doslovno braniti od silnih obožavatel­ja dok su hodali ulicom.

U intervjuu za “IN Magazin” rekao je, da mu netko da čarobni štapić, sve bi promijenio te ne bi nikad odabrao taj put u životu.

- Kad bih sad došao na raskrižje pa da imam dvaput, ne bih odabrao smjer javnog života. U početku mi je to godilo jer sam bio pretencioz­an mladić koji je nekad imitirao Bregovića, želio se duhom i iskustvom praviti pametniji nego što jesam. A sad kako su godine prošle, vidim da mi javni život stvara jedno opterećenj­e - objasnio je Saša. Smatra da bi se bolje ostvario i u ulozi roditelja da nije odabrao život glazbenika.

osobe raskošno dijele svoju privatnost, bude mi jako neugodno, utisnem se u fotelju od neugodnost­i. Tako da, ako mi nećete zamjeriti, ne bih o tome previše jadikovao - priznao je Lošić. Pjevač će s bendom nakon trideset godina ponovno nastupiti u Splitu te proslaviti trideset godina karijere. Prisjetio se i nezgodnog događaja koji je imao s Terezom Kesovijom (79) kad su imali prvi nastup.

- Ja sam tad bio klinac i umirao sam od treme što sam blizu tako velike zvijezde

- Kad vidim da javne

i ponio sam plastičnu čašu u kojoj sam imao crno vino. Čaša mi je pukla kad sam je malo zagrlio da se slikamo, a ja sam vidio kako se to razlijeva po njezinoj bijeloj toaleti. Bio sam užasnut i samo sam pobjegao. Ovim putem joj se ispričavam - rekao je glazbenik. Kada ode u mirovinu, preselit će se na otok Hvar kako bi mogao uživati u miru u krugu prijatelja. No njegova dugogodišn­ja djevojka nema iste planove kao Saša.

i veliki je ljubitelj planinaren­ja, gdje god da odemo, samo bi se penjala pa na ovo brdo pa na ono. A ja sam klasični ‘ležač’, ja volim gledati televiziju, ležati na kauču i samo mijenjati programe, kako bi Dalmatinci rekli: ‘Vrag je odnio prišu’ - objasnio je Lošić. (rš, kr)

- Ona voli putovati

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia