24sata - Cafe 24

POGREŠAN ČOVJEK

Lazar namjerava dati organ Zoei ako je kompatibil­an, dok ga Mihajlo želi ucijeniti

-

PONEDJELJA­K

Nakon što je saznao da je Lea silovana, Lazar u Beogradu dolazi na vrata bratu Mihajlu što završava tučnjavom. Iako se njegovi roditelji protive vezi sa Zoe, Ven je ustrajan u namjeri da ostane s njom. Zoe više od bolesti i problema s Venom brine što se događa s njezinim tatom.

U obitelji Crnković vlada napetost, a Dijana i Mihajlo sve se više svađaju. Uz to Lazar primjećuje i da Dijana previše pije. Unatoč sumnjama Lazar je odlučan podnijeti žrtvu i krenuti u Zagreb kako bi se podvrgnuo testiranju te saznao može li donirati bubreg.

UTORAK SRIJEDA

Lazar je stigao u Zagreb. U razgovoru s Davidom saznaje za procedural­nu obvezu - mora biti službeno upisan kao Zoein roditelj kako bi mogao donirati organ ako se pokaže kompatibil­nim donorom. Zoeina želja konačno se ostvaruje i ona upoznaje Lazara.

Zoe poziva Lazara u stan jer ga želi bolje upoznati. Biba i Pero šokirani su kada od Lee doznaju da je čovjek protiv kojeg je svjedočila na sudu i osuđeni ubojica - otac njihove unuke.

Lea i Keti, Venova majka, imaju različite poglede na vezu između Zoe i Vena, a njihov se razgovor brzo zaoštrava i ne sluti na dobro. Mihajlo poziva brata Lazara na večeru i planira ga ucijeniti Dijanom.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia