24sata - Cafe 24

GRANTCHEST­ER

Sramežljiv­i kapelan i njegova ljubav nađu se u centru pozornosti tijekom pljačke pošte

-

PONEDJELJA­K

Sidney Chambers nakon teških događaja zadnjih tjedana pije više nego ikad i zanemaruje svećeničke dužnosti. Gđa Maguire i Leonard smišljaju kako će izvući prijatelja iz nevolje dok ne bude prekasno.

Sidney nije impresioni­ran uginulom pticom koju nađe u župnom dvoru. Ali kad se uginule ptice pojave i na mjestu dviju nedavnih smrti, zabrine se.

Utakmica kriketa zbliži seljane, ali sukob između kapetana i udarača Pakistanca otkrije napetosti. Kad se momčad otruje hranom, samo se udarač ne oporavi. Sidney shvaća da mu tajne nisu sigurne kao što se nadao.

Kad se Leonard zatekne u pošti u vrijeme pljačke, sramežljiv­i kapelan i nova ljubav nađu se u središtu pozornosti. Dok Geordie istražuje pljačkaše te sličnost s Bonnie i Clydeom, Sidneya privuče mlada žena zarobljena u životu u predgrađu iz kojeg želi odavno pobjeći.

Smrt žene u tvornici pripisuje se nesretnom slučaju dok Geordie ne otkrije tragove zataškavan­ja. No približava se godišnji policijski bal i događaji postaju kritičniji kako se privatni životi Geordieja, Leonarda, gđe Maguire i Sidneya počinju raspadati.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia