24sata - Cafe 24

NA GRANICI

Krešo i Andrija otmu Miška i odvedu ga u brvnaru, a Gordana učini novčanu prevaru

-

PONEDJELJA­K

Nediljko gura sinove da zavedu Petru kako bi zasjeli na čelo Zorkina biznisa. Tulum se zahukta, ali ga prekine Marko, koji se pojavi s policijom i carinskim inspektoro­m s nalogom za pretres Antina skladišta. Jure se skinuo u vatrogasno­m domu te ga takvog, umjesto Lidije, zatiče policija.

Zorka je ljuta na sve, a cijelo selo bijesno je na Marka zbog zatvaranja lokala i nitko mu ne želi pomoći kad mu stane auto. Nakon iscrpljuju­ćeg razgovora s Jurom, Nediljko zaključi da mu se sin drogira te pokušava pronaći dokaz.

Marka spase Krešo i Petra, a Marko iskoristi priliku da izvuče iz Petre pristanak na spoj ako opet otvori lokal. Ante, Dado i Karlo odluče se osvetiti Marku, pa mu kroz prozor ubace divlju mačku, što izazove njegov bijes, a kod Bože alergijsku reakciju. Krešo i Andrija otimaju Miška i odvode ga u brvnaru.

Kako bi je uhvatili u preljubu, Nediljko i Mijo završe u ormaru, a Gordanu naposljetk­u uhvate u financijsk­oj, a ne ljubavnoj prevari. Ante i Marko se opet zakače pa Marko ne odustaje od blokade lokala.

Andrija se baca na posao i petlja oko struje, čime izazove kratki spoj u kući. Zorku izluđuje Andrija, pa plaća pola kazne, samo da se kafić otvori. Petra u tajnosti plaća drugu polovicu za Štigliće. Božo se seli kod Zorke, a Marko pozove Petru na spoj.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia