24sata - Cafe 24

‘Moje ime izaziva šale, zafrkavaju me da sam Alfa, a ne Beta’

Zbog pjevačke karijere Beta Sudar će se iz rodne Slavonije u Zagreb. Kaže da bi se voljela okušati u novinarstv­u

-

Zanimljivo je da smo neke kadrove snimali u mom dvorištu tako da spot za mene ima posebno značenje, rekla je Beta Sudar (19).

Pjevačica u usponu objavila je singl “Voli, ne voli” koji je posvetila ženama u vezama koje nisu tretirane na lijep način. - Nasreću, nisam to iskusila, ali ne znači da neću - istaknula je Beta. Spot je snimala blizu svoje kuće u Valpovu, na poljima suncokreta, za koje kaže da su spektakula­rna scenografi­ja. Beta je propjevala sa starijom sestrom Lorom, a sa 16 godina se prijavila na “Supertalen­t” i došla do polufinala.

- Ti zahtjevni nastupi su učvrstili moju odluku da postanem profesiona­lna pjevačica - objasnila je Beta. Mlada nada je ove godine završila srednju ekonomsku školu i želja joj je okušati se u novinarstv­u, a dugo godina je igrala nogomet u ŽNK Slavonka Ladimirevc­i.

- Za nekoliko tjedana selim se u Zagreb pa će proces rada na novim pjesmama biti puno lakši - najavila je Beta.

Kaže da joj se na društvenim mrežama javljaju i muški i ženski fanovi te je hvale, a nađe se tu i pokoji poziv na kavu i molba za čestitanje rođendana videoporuk­om. Otkrila je i kako joj je ime Beta nadjenula majka.

- Zbog imena redovito dobivam svakakve dodatne nadimke poput ‘Beta Crash’. Navikla sam da ime izaziva reakcije i to mi je simpatično. Jedan od najorigina­lnijih komentara bio je da nisam Beta nego Alfa - zaključila je. (V. Boltiš)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia