24sata - Cafe 24

TEŠKI ZLOČINI

Ekipa otkrije kako je žrtva ubojstava sin sutkinje poznate po strogim presudama

-

PONEDJELJA­K

Kad video s YouTubea na kojem okrvavljen­i, polugoli muškarac hoda sredinom ulice s pištoljem u ruci postane viralan, moraju otkriti je li žrtva bila nečijom metom ili je riječ o potencijal­nom samoubojst­vu.

UTORAK

Teški zločini identifici­raju žrtvu ubojstva kao sina sutkinje Vrhovnoga državnog suda poznate po tome što je nemilosrdn­a prema kriminalci­ma. Ekipa pregledava njezine tekuće slučajeve, među kojima su arijska motociklis­tičkaocikl­istička banda koji su mogući krivci za nestanak 13-godišnjeg dječakdječ­aka.

Četvero velikih bogatbogat­aša ostavljeno je da umru ispred hitne služslužbe u bolnici. Sumnjivci su srednjoško­lka s lozinkom iPhonea svoga oca, dijabetičn­idijabe vozač, vlasnik nekoliko parkirališ­parkirališ­ta i žena sa sjajnim nogama.

Sharonin bivši,biv Jack Raydor,dor, opet se vratio, i to kao branitelj čovjeka koji pokušava povućip priznanjen­je za ubojstvo svoje žežene.

Sharon i tim istražujui­stra ubojstvo do kojega je dodošlo tijekom snimanja natjecatel­jskog reality showa, u kojem se vjenčani parovi natječu jedni protiv drugih. Slučaj jako djeluje na Sancheza jer budbudi u njemu sjećanja na njegovu pokojnpoko­jnu ženu. U međuvremen­u Rusty upoznajeup­o Sliderova odvjetnika.

SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia