24sata - Cafe 24

‘Slomili smo sjedalo u autu zbog scene seksa’

Humoristič­na serija govori o paru koji ne može oživjeti seksualni život nakon nesreće s biciklom, pa misle da je rješenje otvoreni brak

-

Bračni par pokušava uravnoteži­ti privatni život s karijerom.

Joy je terapeutki­nja, a Alan učitelj i imaju problema sa seksom. Naime, nakon biciklisti­čke nesreće nikako ne mogu oživjeti seksualni život. Joy zbog toga predlaže Alanu da imaju otvoreni brak i hodaju s drugim ljudima. Toni Collette (45) tumači Joy, dok je Steven Mackintosh (51) utjelovio Alana. Scenarist Nick Payne (33) tvorac je serije “Wanderlust” i kaže da se ne sjeća otkud mu ideja. - Htio sam pisati o seksu i vezama te mi je palo na pamet - istaknuo je. Collette kaže da se serija bavi temom o kojoj se rijetko raspravlja.

- Tako je iskrena i osvježavaj­uća u načinu na koji su žene prikazane - istaknula je Australka. Serija se prvo emitirala na kanalu BBC (na Netflix stiže 19. listopada) pa Collette kaže da su joj prijatelji rekli da je prva žena koja je doživjela orgazam na tom programu.

- Sretna sam zbog tog iznimnog priznanja - rekla je smijući se. Mackintosh kaže da je čitao scenarij u društvu supruge Lise Jacobs, koja je također glumica, i u braku su 29 godina. - Htio sam vidjeti s njom treba li neke dijelove izmijeniti, no sve je bilo fantastičn­o - rekao je. U ranim fazama snimanja morao je s Toni, istaknuo je glumac, odraditi scenu seksa. - Bili smo u autu i Toni me opkoračila te smo slomili sjedalo. Kasnije smo to gledali i jako je smiješno, stvarno, i nespretno - rekao je. (vb)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia