24sata - Cafe 24

Teško je bilo glumiti jer je bio bez majice

Požalila se Dakota Johnson na Chrisa Hemswortha u filmu ‘Teška vremena u motelu El Royale’. Ističe da nečuveno dobro izgleda njegov gornji dio tijela

-

Sedam stranaca nađe se u oronulome motelu mračne prošlosti i svaki ima tajnu koju žarko želi zakopati. Nesretni svećenik, pjevačica, upečatljiv­a kriminalka i njezina starija sestra, prodavač usisavača i karizmatič­ni vođa kulta. Jedne sudbonosne noći svatko će od njih dobiti priliku za osvetu prije nego što sve ode k vragu. Jeff Bridges (68) utjelovio je svećenika, Dakota Johnson (29) tumači kriminalku, a Chris Hemsworth (35) glumi vođu kulta. Johnson je ispričala kako se njezin kolega Hemsworth na snimanju trilera “Teška vremena u motelu El Royale” ponašao nečuveno.

- Nisam se mogla koncentrir­ati na svoje scene jer je stalno bio bez majice - našalila se popularna glumica. Dodala je kako je zafrkavala redatelja i scenarista Drewa Goddarda (43) da jako griješi.

- Govorila sam mu da će publika zaboraviti sve što se događalo u trileru prije nego što je Chris skinuo majicu - rekla je Dakota. Tijelo njezina kolege nečuveno je, kaže glumica, i ludo je gledati ga. Tvrdi da je to bilo šokantno, ali ne na seksualan način nego kako je znanstveno moguće tako izgledati. Redatelj je otkrio kako ga je inspirirao hotel Cal Neva Resort na jezeru Tahoe koji se nalazi u dvije države, Kalifornij­i i Nevadi.

- Čuo sam za to još kao tinejdžer i zvučalo mi je super - istaknuo je. Kaže da je birao glumce prema kriteriju koji uvijek primjenjuj­e, mora mu moći slomiti srce, ali ga i nasmijati.

- Cijeli život Jeff Bridges mi slama srce i nasmijava me. Film me potaknuo da radim s njim i stvarno je odigrao fantastičn­o - ispričao je Goddard. (vb)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia