24sata - Cafe 24

POGREŠAN ČOVJEK

Lea iščekuje ishod Zoeine operacije, a Milena prizna Mitru da čezne za njim

-

PONEDJELJA­K

Lazar se neugodno iznenadi kad u bolnici ugleda brata. David moli prijatelja odvjetnika da dođe do informacij­a o Lazarovoj prošlosti. Lea otkrije Lazaru svoje strahove. Nastasja se dolazi oprostiti sa Zlatkom.

Keti dolazi Dijani u kliniku i pomaže joj s terapijom. Mihajlo saznaje neobičnu informacij­u pa se obraća ocu za pomoć. Leu, Lazara i Zoe muči neizvjesno­st oko termina operacije.

Zoe sudjeluje u plesnoj priredbi u parku. Lazar se nađe u opasnoj situaciji. Mihajlo manipulira Dijanom kako bi mu pomogla u ostvarenju planova. Lazar i Zoe odlaze na operaciju presađivan­ja bubrega.

Dok čekaju ishod Zoine operacije, Lea šokira Marinu priznanjem o svojoj prošlosti. Lazar se budi iz anestezije i upoznaje bolničarku Tinu. Mitar se neoprezno izlane pred Milenom, koja biva razočarana u starog Lazara. Mihajlo prijeti doktorici Tadić.

Milena napokon priznaje Mitru da čezne za njim već četrdeset godina. Dok se suočava s ovrhama, Lea čeka vijest o tome je li dobila stalno zaposlenje u školi. Tina iznenadi Lazara. Keti je zapanjena kad otkrije tko je Zoein donor. Dijana se vraća kući.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia