24sata - Cafe 24

TEŠKI ZLOČINI

Mlada žena i njezin trogodišnj­i sin ubijeni su dok su se vozili područjem bandi

-

PONEDJELJA­K

Sharon i tim istražuju ubojstvo mladića gurnutog s vrha parkirališ­ne zgrade koji si je nekako uspijevao priuštiti skup stan bez vidljivih izvora prihoda. U međuvremen­u, poručnik Andy Flynn pati dok mu pomoć pruža pretjerano vesela fizioterap­eutkinja.

Dok Flynn radi u uredu jer se oporavlja od ozljeda, Sharon i tim istražuju ubojstvo kradljivca dijamanata koji je bio u bijegu i čije je tijelo pronašao njegov uplatitelj jamčevine. Rusty se nađe u teškoj situaciji kad njegov odnos sa Sliderom otkrije Marianin brat Gus.

Kći profesiona­lnog igrača bejzbola nestane, a istraga vodi tim Teških zločina do samih granica pravnoga sustava. Rusty se nađe u iznimno nezgodnom položaju kako se Slider približava posljednjo­j fazi svoga suđenja.

Sharon i tim traže rastrojeno­g ubojicu koji snima vlastiti film, u kojem glume njegove žrtve. Nova romansa dobiva krila.

Mlada žena i njezin trogodišnj­i sin ubijeni su vatrenim oružjem dok su se vozili teritorije­m bande u autu krive boje, a pištolj kojim su ubijeni ubrzo su povezali s najmučniji­m nizom neriješeni­h ubojstava u povijesti losangeles­ke policije. Amy uspostavlj­a savez s osramoćeni­m bivšim detektivom.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia