24sata - Cafe 24

I danas me obožavatel­ji opsjedaju zbog izgleda

Nakon četiri godine bivša pjevačica benda Karma vratila se na scenu, azijska publika i dalje joj je vjerna, a na treninge u teretani koje ne propušta vodi kćer

- Piše: VALENTINA BOLTIŠ

Teže je raditi ovaj posao kad si žena, makar ima i puno prednosti, istaknula je Majda Šušelj (38).

Bivša pjevačica grupe Karma nakon četiri godine vratila se na glazbenu scenu i počela samostalnu karijeru.

U travnju je objavila singl “Ne vjeruj muškarcima”, a u rujnu novu pjesmu “Lagano”, uz pozitivne komentare obožavatel­ja koji je i dalje prate nakon Karme.

- Veseli me svaki koncert i pojavljiva­nje u javnosti. Publika je odlično prihvatila moj povratak - istaknula je. Tara je u vezi s konzulom Kraljevine Tajland u Hrvat- skoj, Michaelom Pavlovićem, s kojim ima trogodišnj­u kćer, a zbog obitelji je i “stopirala” karijeru.

- I dan-danas je užurbani ritam, sad imam i obitelj oko koje se s radošću brinem, dakle, još manje slobodnog vremena ima. Sve stignem, bitna je organizaci­ja - ispričala je pjevačica. Dodaje kako joj ništa nije teško jer uživa, a obično ujutro sprema doručak i vozi kćer u vrtić.

- Kad se vrati kući iz vrtića, ovisno o volji i ideji, odemo u park i šetnju, a čak je vodim na trening u teretanu pa sa mnom vježba - rekla je Tara. Kaže kako njezin partner priča hrvatski jezik, pa ne postoji problem s komunikaci­jom, no svejedno se u njihovoj obitelji priča na više jezika.

- Naša kći s veseljem barata sa svime time - istaknula je. Pjevačica ide na sat vremena u teretanu jer treba držati do sebe te ističe da je fizička forma jako bitna da bi izdržala tempo života i nastupe. - Nije bavljenje sportom nikakav luksuz nego dio osobne higijene. Trebam izdržati malo odspavane dane i koncerte koji su fizički naporni - objasnila je. Pjevačica, koja je postala simbol Karme, kaže da je ostala u jako dobrim odnosima s članovima tog benda Nenadom i Pipijem. - Ne čujemo se često zbog toga što danas svatko zbog posla ima manje vremena za druženje, ali pratimo se kroz glazbu i kad imamo prilike pijemo kavu - ispričala je. Tara je glazbeni put počela s 15 godina kada je s prijatelji­ma osnovala rock bend, a u Karmu je ušla 2000. To će razdoblje pamtiti po brojnim koncertima od, kaže, lokala do šatora i dvorana u puno država. Obožavali su ih u Češkoj, Slovačkoj i dalekoj Kini.

- I dan-danas me prati publika iz Azije - istaknula je pjevačica. Karma je više od 300 dana u godini provela na putu zbog nastupa, a zanimljivi­h situacija nije

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia