24sata - Cafe 24

VETERINAR ENGEL Na Hallhubero­vu imanju događaju se neobjašnji­ve stvari. Kathrinina najbolja krava muzara daje puno manje mlijeka

-

PONEDJELJA­K

U Kierertalu hara lovokradic­a. Naujoks i Quirin žele mu ući u trag. Dok je Bert u očajničkoj potrazi za svojom sovom, ozlijedi ga sup. Quirin mu pruža prvu pomoć.

Svećenik Franz Maihöfer u teškom je sukobu sa savješću. Priznaje Marlies svoju ljubav. Prvi put razgovaraj­u o teškoćama koje za njih proizlaze iz celibata. Dok se ljube, promatra ih baš gđa Häussler.

Quirin Engel sukobi se na semaforu s umišljenim mladim vozačem kabrioleta koji svoj bobtail izlaže opasnom vjetru u vožnji. Na

UTORAK SRIJEDA

ergeli Karlshagen uzbuđeno se iščekuje Ludger Best, koji tu kani snimiti film o Kierertalu.

Angelika prigovara Quirinu jer je zbog kupnje medicinski­h uređaja prihvatio visoku mjenicu koju sada treba pokriti. Angelika zbog toga ima sastanak s Hansom Kleiberom, znancem zaposlenim u banci.

Na Hallhubero­vu imanju događaju se neobjašnji­ve stvari. Kathrinina najbolja krava muzara odjednom daje manje mlijeka. No dr. Engel ne može ustanoviti nikakvu bolest. Ulrich Hallhuber je čuo kunu.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia