24sata - Cafe 24

GORSKI LIJEČNIK

Michaelu je prije nekoliko mjeseci žena stradala u nesreći pa je u potrazi za osobom kojoj je presađeno srce njegove pokojne žene

-

UTORAK

Lisbethin je rođendan. No obitelj Gruber drukčije ga je zamišljala. Na Martinovo veliko nezadovolj­stvo, Anne Meierling još stanuje na njihovu imanju. U isto vrijeme Rike nagovara Martina da se preseli k njoj.

Michael Lanzinger u ordinaciji moli dr. Grubera za pomoć. Prije nekoliko mjeseci žena mu je stradala u nesreći i Michael je u potrazi za osobom kojoj je presađeno srce njegove pokojne žene. Martin je vezan liječničko­m tajnom, ali ima smjelu ideju.

SRIJEDA ČETVRTAK

Martin je spreman za novi život. Odselio se s imanja u mali stan. Liječnik dušom i tijelom, Martin se posvećuje malom pacijentu Leu Wimmeru. Šestomjese­čni dječačić svako malo ima visoku temperatur­u.

Martinova kći Lilli nije sigurna što je za nju ono pravo, rad na imanju ili posao u ordinaciji. Odlučuje raspodijel­iti vrijeme. Poslovi na imanju napokon su se pokrenuli, velikim dijelom zahvaljuju­ći Anne i njezinoj poduzetnos­ti. No nakon 24 sata poslovnog partnerstv­a Hans i Anne već su se posvađali.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia