24sata - Cafe 24

PRIJATELJI

Chandler zaprosi Monicu, ali romantični trenutak upropasti Monicin bivši dečko

-

PONEDJELJA­K

Kad im vatra ošteti stan, Rachel i Phoebe moraju birati hoće li privremeno živjeti kod Joeyja ili Monice. Ross upada u probleme jer izlazi sa studentico­m. Chandlerle­r pokušava pomoći Joeyju s karijerom.

Dok su Ross i Elizabeth na roman-ntičnom vikendu u njezinoj obiteljsko­j kolibi,bi, neočekivan­o dolaze Elizabethi­n otac i Rachel.hel. Chandler se pravi da se ljuti kada Monica unaprijed rezervira mjesto za vjenčanje, noo potajice je planira zaprositi.

Chandlerov­u romantičnu prosidbubu upropasti dolazak Monicina bivšeg dečka. Joey slučajno kupi brod. Nezgoda u student-ntskom domu podsjeća Rossa na to koliko mumu je djevojka mlada. Rachel i Phoebe izabiruu pričuvne muževe.

Joey pokušava naučiti Chandlerar­a kako da se smije za zaručničku fotografij­u s Monicom. Phoebe i Ross hodaju s paromm koji se sprema na rastavu. Joey vodi Taga u zabavni izlazak. Rachel i Phoebe natječu se koja će biti Monicina kuma, ali Monica ne želi donijeti odluku.

Chandler i Rachel ne mogu odolje-ti a da ne pojedu neodoljivu tortu od sira namijenjen­u za susjeda. Phoebein bivši dečkoečko vraća se samo za jednu noć, no Joey bi mogaoogao uništiti spoj. Monica smišlja osvetu za rođaki-akinjino vjenčanje.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia