24sata - Cafe 24

RAT RUŽA

Gulfem i Džahide smišljaju pakleni plan kako bi zauvijek rastavili Gulru i Omera

-

PONEDJELJA­K

Gulfem se dočepa Tanerovih i Čičekinih golih fotografij­a te pruža priliku Džahide da krenekre u veliku igru.

PlatonskaP­laton ljubav koju Džihan osjeća prema Gulru dovodido Omera i Gulru u slijepu ulicu. Omer i GGulru pokušavaju Džihanu reći istinu ne želeći ga povrijedit­i, ali čini se da Džihan neće laklako prihvatiti tu istinu.

Gulfem i Džahide smišljaju pakleni plan kako bi zauvijekza rastavili Gulru i Omera. Taj će plan prouzročit­iprou veliku katastrofu u Gulruinoj obiteobite­lji, a Gulru i Omera osuditi na gorki rastanak.

Više ništa neće biti isto nakon Salihove smrti. Gulru je posve posvećenan­a obitelji, a izizmeđu nje i Omera hladna je distanca. UnatočUn svim nemilosrdi­m optužbama, OmOmer odlučuje dijeliti Gulruinuin­u žalost. GulfGulfem i Džahide, prave osobe odgovorne za ttu smrt, oglušuju se na grižnju savjesti i žele se usredotoči­ti na rat koji žele dobiti.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

S druge strane, Dujgu pritišće Gulfem koristećik­oriste se djetetom kao adutom. To će prouzročit­iprouzroč tragediju kakve Gulfem nije svjesna. DokD djevojke zajedno žale, Jonža im odaje gorko priznanje zbog kojeg će Gulfem pospostati Gulruina meta. Istina koju postupno Gulru otkriva nepovratno će promijenit­i životeživo svih aktera.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia