24sata - Cafe 24

UKRADENI ŽIVOT

Smrt Defne Šarman izazove veliku pažnju te joj na sprovod dođu i novinari

-

PONEDJELJA­K

Mehmet je u šoku kad pronađe mrtvo tijelo Defne Šarman. Mehmet je odlučan pronaći odgovore, no ovaj je put to komplicira­nije jer je upletena policija. Mehmet je jedan korak ispred policije.

Policija nekoga privodi u vezi sa smrću Defne Šarman. Mehmet želi razgovarat­i s pritvoreni­kom. Za to vrijeme stiže nalaz DNK-a u vezi s odrezanim prstom za koji se misli da je pripadao Keremu.

Mehmet postane sumnjičav kad pregleda snimke nadzornih kamera i počinje istraživat­i još jedan trag za koji misli da bi mu mogao pomoći riješiti ubojstvo. Budući da je smrt Defne Šarman uzrokovala velik potres, na sprovodu prisustvuj­e velik broj

novinara.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK

Slike koje stižu od Falka uništavaju zadnje nade obitelji Šarman. Keremov je prst stvarno odrezan i krvarenje se ne može zaustaviti. Kerem će umrijeti od gubitka krvi ako ne dobije hitnu medicinsku pomoć.

Lejla je pod stresom zbog policijske intervenci­je i za to krivi Mehmeta. Želi da se on kloni i njih i njihova doma. Kadir je sumnjičav zbog ponašanja svog oca. Bilal mu kaže da će uskoro biti bogati.

PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia