24sata - Cafe 24

Na pilot epizodu su potrošili 13 mil. kuna

Nakon 20 godina na male ekrane vraćaju se izvanzemal­jci u reboot seriji mnogi tvrde da je bolji od originala

-

Ovo je moja prva glavna uloga u karijeri, uplašena sam, ali i spremna, rekla je Jeanine Mason (27). Glumica kubanskog podrijetla gledatelji­ma će biti poznata iz serije “Uvod u anatomiju”, kada je glumila bivšu djevojku doktora DeLuce, Sam. Sada će se pojaviti kao Liz Parker, djevojka iz mjesta Roswella u Novome Meksiku.

- Ovo je reboot serije iz devedeseti­h, ima nekih razlika. Na primjer, moj lik je deset godina stariji i dobila sam originalno ime iz knjige prema kojem su seriju snimali - rekla je Mason. Radnja se vrti oko njezina prijatelja koji je ustvari izvanzemal­jac, ali je to krio dugi niz godina.

- Zanimljivo je kako se 1975. u tom istom gradu zapravo dogodilo da je NLO pao na zemlju - rekli su redatelji serije. Kažu kako su građani, koji su svjedočili padu nepoznatog objekta na zemlju, uvjereni kako je vojska zataškala stvarni događaj tvrdeći kako je to bio nuklearni pokus. - Bilo je mnogo skeptika oko ovog reboota, ali mislim da će biti bolji od originala - rekli su. Prva epizoda serije ugledala je svjetlo dana 1999. godine, a na pilot seriju su tada potrošili oko 13 milijuna kuna. - Kada su pilot seriju pokazali javnosti, shvatili su da nisu stavili dovoljno specijalni­h efekata. Trebalo im je više znanstvene fantastike, što je danas puno jednostavn­ije i jeftinije - objasnili su redatelji. Za sada su pripremili prvu sezonu reboota iz devedeseti­h, 20 godina od prvog prikazivan­ja, a izvanzemal­jci će se na male ekrane vratiti 15. siječnja na kanalu CW. (rš)

 ??  ?? Snimali su u gradu Roswellu jer se 1975. tamo stvarno pojavio NLO i uplašio građane
Snimali su u gradu Roswellu jer se 1975. tamo stvarno pojavio NLO i uplašio građane
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia