24sata - Cafe 24

GORSKI LIJEČNIK

Jedini spas za Aline i Finna je presađivan­je jetre vlastita oca, ali on mora birati kojem djetetu će pokloniti dio jetre i spasiti život

-

PONEDJELJA­K

Samohranu majku Katju Weiss muče glavobolja i utrnulost ruku. Sebastian Lechner, koji boluje od Aspergerov­a sindroma, a za kojega Katja redovito obavlja manje kupnje, šalje je liječniku koji otkriva cistu u glavi.

Hans Gruber je napet otkad zna da je Susanne u vezi s Timom. Kad shvati da taj mjernik provodi sve više vremena s njegovom kćeri Sophijom, hvata ga bijes.

UTORAK SRIJEDA

Sreća u nesreći za Martina Grubera. Iako ga je Lukas ostavio teško ozlijeđena nakon pada na planini, uspiju ga pronaći zahvaljuju­ći Anne i njezinoj poduzetnos­ti.

Jedina nada za spas Aline i Finna Förstera presađivan­je je jetre. Jedino otac Daniel dolazi u obzir kao darovatelj, ali postoji problem. Dio može dati samo jednom od svoje dvoje djece.

Nakon nedavnih događaja Martin bi trebao malko usporiti, no nikako da se opusti. Obitelj ga uporno nagovara da se štedi pa Martin, ali samo privremeno, pristaje doseliti se na imanje. No i dalje predano radi.

ČETVRTAK PETAK

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia